Torremolinos 2017 
 
Dagbog 
 
Billeder kan ses i galleriet, husk at være logget ind på svømmerens profil for at se billederne (opdateret torsdag d. 19. oktober) og svømmernes dagbøger kan ses lidt længere nede.
 
Fredag d. 13. oktober
Lige en lille opdatering her nede fra Torremolinos, hvor vi ankom planmæssigt i formiddag. Da vi kom frem til hotellet var værelserne ikke klare endnu, men hvad gør det, når der er en pool på hotellet, og man kan starte træningslejren med en tur i vandet for sjov. Frokosten spiste vi i restauranten på hotellet, og her var der en god buffet med noget for enhver smag. Efter frokost fik svømmerne deres værelser og fik mulighed for at pakke ud og pakke deres svømmegrej og være klar kl. 15 til afgang i samlet flok til træningsstedet Virgin del Carmen III.

Træningspasset startede med lidt opvarmning og dryland og derefter hoppede svømmerne i poolen og trænede i næsten to timer. For næsten dem alle sammen var det første gang, de prøvede at træne udendørs i sol og varme, og det må siges at de var ret begejstrede for det. Efter træningen fulgtes vi ad tilbage til hotellet, hvor vi spiste aftensmad. Efter aftensmaden havde vi en lille samling, hvor rammerne for træningslejren lige blev ridset op, og så var det lidt tidligt i seng, da der spises morgenmad kl. 7 lørdag og kl. 8 er der afgang til det første af to af lørdagens træningspas.
 
Lørdag og søndag
Både lørdag og søndag har der været to træningspas kl. 9-11 og kl. 16-18. Oven i de 2x2 timer i vandet er der dryland, opvarmning, stretching og en gåtur på 1,5 km hver vej, så samlet er det ca. 6 timers træning hver dag. Søndag eftermiddag/aften begyndte svømmerne at være lidt møre og trætte med god grund. 
 
Mandag
Mandag startede med opvarmning og løbning på løbebanen ved siden af poolen efterfulgt af ét træningspas i vandet og derefter var eftermiddagen 'næsten' fri. Trænerne havde fundet på en rigtig god aktivitet til svømmerne og først fået dem til at tro at vi skulle på vandretur i bjergene. Efter 1 time i vandet blev svømmet hevet op af vandet og de var stor jubel og glæde da de hørte at aktiviteten var en tur i Aqualand om eftermiddagen og at de nu havde fri efter én times træning. Alle var klare, billetterne til vandlandet købt online for at få dem billigst muligt og vi så alle rigtig meget frem til vandlandet men til vores alles store skuffelse var det lukket, og havde sidste åbningsdag søndag d. 15. oktober, som de havde undladt at oplyse om på hjemmesiden. Desværre var der ikke andet for end at vende om og gå til stranden, hvor der blev leget i vandet og hoppet i 2-3 meter høje bølger og alle virkede til at have det rigtigt sjovt, og så blev det også til en is på stranden til os alle. 
 
 
Tirsdag
Tirsdag stod den igen på 2 træningspas dels kl. 11-13 med dryland før og igen kl. 18-20, så det var endnu en dag med sove, spise, træne, spise, hvile, spise, træne, spise og sove. For K2 stod aftenpasset på 20x100m hhv. 20x50m test, som de alle klarede med bravour.
 
Onsdag 
Dagen startede med et rigtigt uvejr over Torremolinos som vækkede flere af svømmerne ved 7.45. Det lynede, tordnede og bragede ret voldsomt og under uvejret gik strømmen i hele byen og der var heller ikke vand på badeværelserne. Da vi skulle spise morgenmad kl. 9 var uvejret stilnet af men der var stadig ingen strøm så lidt usædvanligt fik svømmerne lov til at have deres mobiltelefoner fremme så de kunne se hvad de puttede på tallerknerne. Da vi gik til træning kl. 10 var regnen også holdt op, og det regnede kun et par gange i små mængder under formiddagspasset kl. 11-13.
 
Torsdag
Torsdag startede igen med regnvejr om morgenen, det var heldigvis stoppet inden vi gik til træningen som igen stod på løbning og opvarmning på atletikbanen efterfulgt af ca. 1 time i vandet for K2. Junior-holdet fik fornøjelsen af et træningspas på 7,5 km. Der var igen en halv fridag om eftermiddagen, som blev benyttet til både shopping, tur på stranden og is.
 
Fredag
Dagen har igen stået på 2 træningspas kl. 11-13 og 18-20. Vejret er blevet godt igen med masser af sol og med en hel del blæst, så der var en del bølger i bassinet idag. Efter morgenens træningspas blev det også til hurtigt og effektivt power shopping inden frokost, klubbens næste tøjsponsor skal vist være Champion... Til aftenpasset svømmede K2'erne med dragter og svømmede alle 100m efterfulgt af 2x50m max.
Lørdag
Idag havde vi den tidligere træning kl 9-11 igen og vi blev mødt af en smuk solopgang oppe ved svømmeanlægget, og vejret var i det hele taget med os igen den sidste dag. Junior havde lavet program for formiddagspasset, som træneren også deltog i og det blev blandt andet til nogle rigtigt sjove holdbattles. K2 svømmede 2000m opvarmning efterfulgt af 50x100 eller 60x100. Til det sidste træningspas havde trænerne forberedt en rigtig god afslutning på tværs af holdene som startede med holdkapper i bassinnet. Efter 1 time med opvarmning og holdkapper, gik turen til stranden hvor vi startede med endnu en hjemmelavet is hos Nonna, hvorefter der blev spillet fodbold, lavet figurer i sandet og baywatch-trailers. Efter aftensmaden var der lidt hygge og en lille quiz med 20 spørgsmål som grupperne skulle svare på. Svømmerne sluttede aftenen af med at takke deres trænere og også overrække dem en nøglering som tak for en helt igennem vellykket træningslejr.
 
Svømmernes dagbøger
Svømmerne har lavet videodagbøger på skift i billeder, lyd, tekst alt efter hvad de har kunnet finde på …
 
Lørdag
 
 
 
Søndag
 
 
 
Mandag
 
 
 
Tirsdag
 
 
 
Onsdag
 
 
 
 
Torsdag
 
 
 
 
Lørdag
 
 
 
Informationer før afrejse 

 

I uge 42 den 13.-22. oktober går træningslejren til Torremolinos for K2 og Junior-holdet, og nedenfor er den første information om træningslejren. 

 

 
Flydetaljer
Vi flyver med Norwegian direkte til Malaga, og flydetaljerne er som følger:
Afrejse København (D83670): Fredag d. 13. oktober kl. 05.55 - ankomst Malaga kl. 9.40
Afrejse Malaga (D85070): Søndag d. 22. oktober kl. 6.50 - ankomst København kl. 10.35
 
Træningscenter
Træningen foregår udendørs på langbane i Complejo Acuático Virgen del Carmen
 
 
Hotel
Vi bor på Marconfort Griego Mar og adressen til hotellet er: Av. de Sorolla, 7 Malaga, Torremolinos 29620.
 
 
Pris
Prisen for træningslejren bliver højst kr. 7.500 per deltager.
 
 
Online indsamling 
Vi forsøger i år at skaffe ekstra midler til svømmerne via crowdfunding, hvor vi har oprettet en online indsamling til træningslejren og jo mere der samles ind jo billigere bliver træningslejren for svømmerne. Indsamlingen bliver delt via svømmeklubbens Facebook-side, og vi opfordrer svømmere og forældre til også at dele den i deres netværk og hjælpe med at skaffe ekstra støtte til svømmernes træningslejr. Indsamlingen finder I her: Indsamling - Malaga

Vores sponsorer