K3

 

Motto
Learn to train

 

Holdbeskrivelse
K3-holdet er Helsingør svømmeklubs første konkurrencehold. Her er en beskrivelse af hvilke krav der skal være opfyldte for at kunne svømme på K3, samt hvad K3 står for og hvilke forventninger der er knyttet til rollen som svømmer på K3.

 

Antal svømmere
24-26 svømmere

 

Årgang
10+ år for damer og 11+ år for herrer (børnesvømmere)

 

Træningmængde
Vandtræning: 5 x 1½ time ugenligt
Landtræning: 4 x ½ time ugenligt

 

Svømmeteknisk
Det tekniske vidunder

Balancens Mester
Svømmeren skal mestre balance mestre af 3. grad(sort)

Mål og forventninger
Det primære mål for K3 er, at have højt nok niveau til at kunne sende alle svømmerne med til Regionsmesterskaberne og størstedelen til øst-børne-medley stævne.
 


Visioner
Svømmernes kvalifikationer som hold danner grundlag for rekruttering til K2-holdet.

Alle svømmere forventes at fremgå som gode eksempler, da alle repræsenterer Helsingør Svømmeklub. Det gælder både til træning og til stævner.

Svømmerne danner det kommende grundlag for Helsingør Talent & Elite.
Alle svømmere bidrager positivt både sportsligt og socialt.

Oprykningskandidater til K2 skal have teknisk og fysisk potentiale til fortsat at opnå kravtid til Øst danske mesterskaber samme år de rykker op.


Midler
Klubben bør støtte de potentielle oprykkere i 6-8 mdr. før oprykning. Der bør etableres en ”bobler gruppe” bestående af de særligt talentfulde. Gruppen baseres på et tilbud om ekstra opmærksomhed og ekstra muligheder.

Klubben vil arbejde for de bedst mulige betingelser i form af trænere og faciliteter, for at holdet kan udvikles og forbedres samtidig med at der tages hensyn til svømmernes individuelle behov. Klubben vil sikre, at trænerne har det fornødne uddannelsesniveau i relation til svømning.


Sidst opdateret september 2018.

Vores sponsorer