Træningslejr Borås 2017

Træningslejr i Borås i påsken 2017

Sidste informationer inden afrejse

 

Billeder

OPDATERET 14. APRIL ... De sidste billeder fra træningslejren er uploadet til galleriet (husk at være logget ind med svømmerens profil for at se billederne).

Dagbog 

Mandag den 10. april
Vi mødtes ved færgen mandag morgen, tog færgen til Helsingborg, hvor bussen, som skulle køre os til Borås, stod klar. Busturen gik fint, og vi ankom til Borås cirka 12.30. Svømmerne fik deres værelser og fik lidt tid til at pakke ud inden vi mødtes kl. 13.30 og samlet gik over til svømmehallen. Første træningspas var kl 14-16, hvor alle trænede samtidigt. Efter træning havde K3 et drylandpas udendørs.

Aftensmaden blev serveret på vandrehjemmet, og efter spisning var der fælles samling for alle holdene, hvor der blev givet informationer om træningen og aktiviteter i løbet af ugen. Hvert hold havde også en samling med deres respektive trænerne.


Tirsdag den 11. April
Tirsdag har K2 den tidlige morgentræning fra kl. 7-9, mens K1/Development og K3 har den sene træning fra kl. 9-11, og i eftermiddag træner alle igen samtidigt kl. 14-16.

Svømmerne er blevet delt ind i 6 grupper på tværs af holdene og skal dyste mod hinanden i forskellige discipliner tirsdag, onsdag og torsdag. Første disciplin, der dystes i tirsdag eftermiddag, er skovstratego.

 

Holdene for ugen er:
Hold 1: Adrian, Marta, Lucas B., Caroline F. Julius A., Rebecca og Ulrikke
Hold 2: Amanda, Jesper, Cornelia Mathilde T., Eigil, Kristine, Thor og Thorvald
Hold 3: Laurids, Mathilde Schr., Ellen, Mathilde Skj., Emma C., Lea og Valdemar
Hold 4: Matthæus, Emma R., Fiona, Mattias, Filippa, Mathilde R. og Johanne
Hold 5: Emil, Freja, Mia, Pil, Bjørn, Jakob og Mikkeline
Hold 6: Johanna, Johan, Linnea, Olivia, Caroline T., Oliver og Alma
 

Eftermiddagens træningspas stod for K2’s vedkommende på 24x100, og for K3 stod den på et hårdt rygprogram.

Efter træningen gik det løs med skovstratego. Hold 1, 3 & 5 dystede mod hold 2, 4 & 6, og det var hold 1, 3 & 5 der først fangede fanen og løb med de første point i ugens konkurrence. Svømmerne forsatte sammen i grupperne, og begyndte at forberede onsdagens konkurrence, som står på X-factor dance night.

 


Onsdag 12. april
K3 havde fornøjelsen af den tidlige morgentræning fra 7 til 9. De svømmede et program, hvor de skulle nå deres måltider, som var sat ud fra deres PR. Hvert sæt bestod af 2x35m max og 1x50m max efterfulgt af 1x50m løst. Sættet blev kørt igennem 4 gange, og hver gang de var under eller på deres måltid fik de ét point. 


K2 samt K1/Development trænede fra 9 – 11, K2 havde program med meget sprint og K1/Development svømmede program med dykserier. Eftermiddags træning er fra 14-16, hvor alle igen træner samtidigt, og bagefter er der opvarmning og øvning til aftenens X-factor dance night med temaerne:

Her midtvejs på ugen går det stadig rigtig fint, svømmerne gør det godt og der bliver kæmpet godt i vandet over en bred kam. Der er ikke rigtigt noget sygdom, kun lidt ondt i halsen.  

 

K1-svømmerne, som havde været i Stockholm og deltage i Swim Open Stockholm, stødte til træningslejren onsdag eftermiddag, hvor grupperne var i gang med at øve til X-factor showet om aftenen. Heldigvis var det ikke for sent for K1’erne til at nå at lære dansetrinnene, så de blev hurtigt fordelt ud i grupperne, så de kunne være med.

X-factor dance edition gik i gang kl. 19.30 på græsset udenfor, hvor scenen var sat med levende lys og dommerbordet sat op. Showet startede med præsentation af aftenens dommerpanel, som bestod af ingen ringere end Chris Cameron, Potter-Blachman og ikke mindst Ømir, som netop var landet fra Stockholm.

Showet blev indledt med et ekstra indslag af trænerne til Nik & Jay og Burhan G, og så var scenen ellers sat til at de 6 grupper kunne gå i gang. Samtlige hold lavede fantastiske danseshows og gav den hele armen, og dommerne var mildest talt imponerede over de flotte shows, der blev leveret. Chris Cameron havde et kæmpe overskud af glæde og delte meget kærlighed ud til holdene og strøede om sig med point. Efter showet samledes dommerpanelet og evaluerede showet og holdenes performance.


Torsdag den 13. april
Development og K2 var først i bassinet torsdag, hvor det for K2’s vedkommende står på test. K1 og K3 har den sene træning, og K3 har ikke vandtræning torsdag eftermiddag, men samles med trænerne og laver andre aktiviteter.

Senere på dagen forbereder grupperne sig på den næste udfordring som er X-factor Story edition, over emnerne:

Forplejningen alle dage har 4 forældre stået for til svømmernes og trænernes store begejstring. Der er blevet serveret morgenmad, bagels til frokost, til aftensmad ahr den stået på lasagne, tortillas med pulled pork og torsdag sluttede af med intet mindre end et festmåltid, hvor de havde haft gang i en stor grill. Madholdet fik en stor tak og klapsalver fra alle svømmere og trænere inden aftenens show startede.

X-factor story edition gik i gang lidt forsinket pga. lidt regndråber. Heldigvis klarede det op så showet kunne starte. Holdene havde lavet kreative historier og nogle havde endda vovet sig ud i at inddrage dommerne, hvilket dommerne ikke nødvendigvis var begejstrede for. Alt i alt var det igen meget flotte præstationer af alle holdene, og det blev en svær afgørelse for dommerne at finde ugens samlede vinder, som bliver afsløret inden sidste træningspas fredag eftermiddag.

Fredag den 14. April
Svømmerne måtte igen tidligt op for at pakke og spise morgenmad, og så var det afgang til svømmehallen, hvor svømmerne medbragte al deres bagage, så de er klar til at komme på bussen, når sidste træningspas er færdigt cirka kl. 17.

K3 havde ”fornøjelsen” af at svømme 100x50 og K2 havde stævne. Development lavede alternativ træning og var ude at løbe. Mellem træningspassene gik hele flokken ud og spiste frokost, hvorefter der blevet slappet af i hallen.

Før sidste træningspas gik i gang blev alle svømmere samlet i hallen. Dommerne havde voteret og deres afgørelse var klar. Det var hold 1, der løb med sejren, skarpt forfulgt af hold 3, og i præmie fik de store påskeæg med slik til deling på holdene. De 4 andre hold fik dumle og high-fives i præmie for deres indsats.

K1 startede herefter eftermiddagstræningen lidt tidligere, så de kan nå igennem deres program på 10x1000m. K2 fik også tid til at lege haleleg igen, K3 og Development havde alternativ opvarmning i vandet inden sidste træning gik i gang k. 15.

Det har været en rigtig god uge i Borås, hvor svømmerne virkelig har gjort det godt og haft det sjovt. Samtidigt har der været minimalt med sygdom og stort set ingen hjemve at spore nogen steder.
 

 

Svømmernes videoer

 

 

Gulddreng

 

 

 

 

Svensk Melodi Grand Prix

 

 

 

Chris Cameron uddeler kærlighed

 

 

 

K3 pigerne laver sjov på græsset

(PS: læg hovedet på skrå) 

 

Vores sponsorer