Nyhedsbrev oktober 2020

Svømmesæsonen 2020-2021 er nu godt i gang, og vi går ind i efteråret.

I den kommende uge (uge 42) holder vi efterårsferie, og det betyder at alle svømmeskolehold også holder ferie.

*Søndagsholdene undtaget. Der er normal undervisning både søndag den 11. oktober og søndag den 18. oktober.

Det betyder dog ikke, at du ikke kan komme i svømmehallen.

I efterårsferien kan du blandt andet;

- Være med til 3-dages livrednings camp KLIK HER

- Komme til fri leg og hygge i svømmehallen med din familie KLIK HER

Hvis du har svømmet på et hold, som har været ramt af aflysninger pga. forsamlingsforbuddet, har du fået særskilt mail om tilmelding til ekstra svømning i efterårsferien. Du kan få det samlede overblik, og tilmelde dig kompensationsundervisning HER

Vi fejrer Halloween

I uge 44 skruer vi op for (u)hyggen, slukker lyset og byder de søde spøgelser indenfor i svømmehallen. Du kan glæde dig til at skulle flyve som en heks, svæve som spøgelser og lave græskarsuppe i vandet.

Det bliver en uge fyldt med nye sanseindtryk og sjov til svømning.

Kender I nogen der vil gå til svømning?

Vi har stadig ledige pladser på alle typer af hold, hvis I kender nogen der kunne tænke sig at gå til svømning.

Vi kan nu også tilbyde undervisning onsdag eftermiddag og søndag allerede fra kl. 14.00.

Vidste du…

- At vi har voksenhold fra vandtilvænning til superrutineret og masters?

- Vi har Aqua Gym hold hver torsdag?

- At du kan gå til baby-barsels svømning i formiddagstimene?

- Husk også at man kan træne på én specifik dag i Sundhedscenteret til en favorabel pris som medlem eller forældre til et medlem.

Husk at du altid kan sende os en mail på uafdelingen@svommeklubben.dk, hvis du har spørgsmål til undervisningen eller klubben generelt. Du kan også træffe os telefonisk mandag og onsdag mellem 10.00 og 12.00 på telefon 42 75 22 29.

Vi ønsker jer en rigtig god efterårsferie