Kære medlemmer af Helsingør Svømmeklub,

Nyheden om forlænget nedlukning af svømmehaller og foreninger er modtaget med tristhed af os alle, men vi forstår dog vigtigheden af dette ift. bekæmpelse af COVID-19.

Vi er kede af ikke, at kunne at vi ikke kan tilbyde børn, unge og voksne den undervisning og de foreningsaktiviteter som vi så gerne vil afholde. Vi havde alle glædet os til at komme i gang igen efter juleferien.

Ved den årlige tilmelding blev der åbnet op for kompensation, såfremt klubben ikke ville have mulighed for at gennemføre undervisningen grundet nedlukning ifb. COVID-19.

I første omgang vil vi arbejde med forlængelse af svømmesæsonen i juni måned på alle svømmehold. Det er vigtigt for os at sikre alle vores medlemmer for tilbudt deres svømmeundervisning, således alle vi vandsikre byens borgere, og får finpudset crawl teknikken frem mod sommerens svømmeture i havet.

Forsat hjemsendelse af personale

Klubbens administration og trænere er foresat hjemsendt. Derfor er klubbens telefon ikke åben for henvendelser, og henvendelser på mail og sociale medier, vil heller ikke blive besvaret. Alle henvendelser vil blive læst og blive besvaret, når personalet er tilbage i svømmeklubben, når vi forhåbentlig snart genåbner for foreningsaktivitet.

Vi følger nedlukningen og restriktioner for foreningsaktiviteter nøje. Skulle nedlukning af svømmehaller og foreninger trække ud, vil I igen høre fra.

Pas godt på hinanden ind til vi ses igen!

Vi glæder os til at se jer i vandet! :-)

Helsingør Svømmeklubs bestyrelse