Medley 2 A, B & C

Motto
Train for Physical activity and learn Technical skills

Holdbeskrivelse
Medley2-holdene er Helsingør svømmeklubs næstbedste Medley-skole-hold.

Her er en beskrivelse af hvilke krav der skal være opfyldte for at kunne svømme på Medley2-holdene, samt hvad Medley2-holdene står for og hvilke forventninger der er knyttet til rollen som svømmer på Medley2-holdene.

At begynde til konkurrencesvøming, kan føles som en stor omvæltning, når man kommer fra et undervisningshold i svømmeskolen, fordi man skal svømme flere gange om ugen, svømme længere tid og begynder at lave landtræning og deltager i svømmestævner.

Antal svømmere
12 svømmere per Medley2-hold

Årgang
6-9 år (piger yngst – drenge ældst)

Træningsmængde
Vandtræning: 2 x 1 time ugenligt
Landtræning: 2 x ½ time ugenligt

Svømmeteknisk
Balancens Mester
  • Svømmeren skal mestre balancens mestre af. 1 grad
Atlantis
Svømmeren skal mestre atlantis

Mål og forventninger
Det primære mål for Medley 2-holdene er, at have højt nok niveau til at rykke op på Medley 1 holdet
  • Der forventes en tilfredsstillende mødeprocent.
  • Det forventes, at svømmerne deltager i planlagte stævner og sociale arrangementer.
  • Det må forventes at svømmere som ikke lever op til kravene på Medley2-holdene må forlade holdet.

Visioner
Svømmernes kvalifikationer som hold danner grundlag for rekruttering til Medley1-holdet.

Alle svømmere forventes at fremgå som gode eksempler, da alle repræsenterer Helsingør Svømmeklub. Det gælder både til træning og til stævner.

Alle svømmere bidrager positivt både sportsligt og socialt.

Midler
Klubben vil arbejde for de bedst mulige betingelser i form af trænere og faciliteter, for at holdet kan udvikles og forbedres samtidig med at der tages hensyn til svømmernes individuelle behov. Klubben vil sikre, at trænerne har det fornødne uddannelsesniveau i relation til svømning.

Sidst opdateret september 2018.