Stævnet afholdes 9.-11. marts 2018 på langbane
Der er lukket for forhåndstilmeldinger

Der vil være mulighed for køb af forplejning og overnatning på nærliggende skole, Sleep2Night og Comwell Borupgård. Kontakt stævneleder Jeanne Houen, e-mail Jeanne.Houen@outlook.com for oplysning om stævnetilbud ved overnatning på Sleep2Night og Comwell Borupgård.

Følgende klubber har forhåndstilmeldt sig Kronborg Open 2018:
Bærumsvømmerne (N), Esbjerg Svømmeklub, Farum Svømmeklub, Frederikssund Svømmeklub, Frederiksværk Svømmeklub, Gentofte Svømmeklub, Gladsaxe Svømmeklub, Helsingør Svømmeklub, Herlev Svømmeklub, Hvidovre Svømmeklub, Hørsholm Svømmeklub, Kungsbacka, SG-Neukoelln, Sigma Swim, S 71 från Hässleholm, SK Poseidon, VAT-Swim Team Tåstrup, Vest Brøndby og VI39.

Invitation Kronborg Open 2018 Praktiske oplysninger Skitse over hal
Invitation Meet 2018 Practical information Information om parkering
Anmeldelsesfil Bestilling af forplejning (frist 20/2)
Officialliste fredag  Officialliste lørdag Officialliste søndag
  Foreløbig tidsplan fredag   Foreløbig tidsplan lørdag   Foreløbig tidsplan søndag
Startliste
Engelske oversættelser af: MB Tolkning og Oversættelse.

Sponsorer: