Medlemsskab

For at svømme på et hold i Helsingør Svømmeklub, skal man være medlem af klubben.
Det sker ved at man opretter en profil, i svømmerens navn og fødselsdato.
Man kan kun svømme i sit eget navn og egen profil.
Første gang man tilmelder sig et hold, bliver der tillagt et engangsadministrationsgebyr på 200 kr., for medlemskab i Helsingør Svømmeklub.

Når man har oprettet en brugerprofil og er logget ind, kan man efterfølgende tilmelde sig et af vores mange hold.
Se vores ugeplan og tilmeld dig HER

Anciennitet og medlemsnummer

Anciennitetsreglen er et fordelsprogram, til vores trofaste klubmedlemmer. Det betyder at du som aktivt klubmedlem, får mulighed for at tilmelde dig svømmesæsonen, før tilmeldingen bliver åbnet for nye medlemmer.

Aktive medlemmer med den højest klubanciennitet, får mulighed for at tilmelde sig først. Det betyder at man skal være tilmeldt et hold i foregående sæson, for at modtage førhåndstilmelding til næste sæson.

Tilmeldingsperioden er oftest opdelt i grupper, som er fordelt over tre dage.
Alle klubmedlemmer får tilsendt en e-mail med et personligt link til online tilmelding. Linket er strengt personligt, det er meget vigtigt, at du starter via den personlige mail, for hver tilmelding du skal foretage. Jo lavere medlemsnummer du har, jo højere anciennitet har du i klubben.

Log ind på din profil (se vejledning herunder), for at se dit medlemsnummer

Bemærk det er kun medlemmer har deltaget på et hold i den foregående svømmesæson, som er klubmedlemmer og tildeles medlemsnummer.

Svømmere som alene har deltaget på camps, events, til privatsvømning eller kun tilmeldt en venteliste er ikke klubmedlemmer.

Søskenderegel

Søskendereglen er vores ”familie-fordel” til de familier, hvor flere familiemedlemmer på samme adresse, er klubmedlemmer i indeværende sæson. Det betyder at familiens klubmedlemmer kan tilmelde sig, på samme tilmeldingsdag, som den i familien med højst anciennitet. Rent praktisk betyder det, at alle familiens klubmedlemmer får tilmeldingsmail samme dag, uanset deres medlemsnummer.

Søskende kan kun tilmelde sig via deres egen tilmeldingsmail.

Nye søskende som ikke er klubmedlemmer kan først tilmelde sig, når sæsonen åbner for nye medlemmer.

Bemærk de kan komme med i søskendereglen, hvis de tilmelder sig som passivt medlem i den foregående sæson.

Passivt medlemskab

Med et årligt passivt medlemskab støttes klubben, og du deltager (fortsat) i vores anciennitetsystem.
Passive medlemmer kan ikke deltage i undervisning og stævner.

Venteliste

Ventelister gælder kun til det pågældende hold, og kun i den sæson hvor man er skrevet op.
Én venteliste plads koster kr. 35, så ved flere ventelistepladser koster de efterfølgende ligeledes kr. 35.
Bliver der en ledig plads, sender vi både sms og mail til nr. 1 på ventelisten, om at pladsen er ledig. Nr. 1 har herefter 48 timer til at tilmelde sig holdet.

Hvis du allerede er tilmeldt et hold, vil du få valget om, at deltage på to hold, eller flytte betalingen med til det nye hold. Hvis nr. 1 takker nej tak til pladsen/ikke tilmelder sig, så forsvinder den pågældende ventelisteplads, hvorefter medlemsystemet automatisk sender sms og mail til nr. 2 på ventelisten, som herefter har 48 timers tilmeldingsfrist og så fremdeles. Ventelistegebyret refunderes ikke.

Glemt log-in

Hvis du har glemt brugernavn/password til din profil benyttes glemt login-funktionen.

Husk at opdatere din profil, ved ændringer, således at du modtager vores mails og vigtige beskeder vedr. svømmeskolehold.

Udmeldelse

Udmeldelse skal ske via mail på uafdelingen@svommeskolen.dk. Tilbagebetaling af indbetalt kontingent foretages ikke jf. vores betingelser, der fremgår på vores hjemmeside.