BESTILLING AF KLUBTØJ

Hvis du gerne vil have klubtøj med Helsingør Svømmeklubs logo, og med eller uden navn, kan det bestilles på to forskellige måder.
Enten ved en af vores årlige klubaftener, til en fordelagtig pris, eller på vores leverandørs hjemmeside.

Online bestilling
Vi samarbejder med Sport Direct, Helsingør, som ligger på H C Ørsteds vej 6, 3000 Helsingør.
Se deres udvalg med klublogo: SPORT DIRECT

Klubaften
Vi holder årligt klubaftener, hvor man kan bestille klubtøj. Her får vi mængderabat, og der er et større udvalg, end hvis man bestiller via Sport Directs hjemmeside, herunder badehætter, sweatshirts m.v.
Vi sender information ud, forud for et klubaften arrangement.

KONTORTIDER:

mandag-onsdag kl. 10-12