(7121) Voksen Begynder
1. Er det første gang du tilmelder dig? Så skal du oprette en profil her
2. Ellers skal du logge ind for at tilmelde dig.
Info

På voksen begynder er formålet, at få alle med i vandet - også den lidt ældre, der endnu ikke har lært at svømme, og gerne vil lære at bevæge sig i vandet.

Forudsætninger

Du skal være motiveret og klar på en udfordring. Engagement og en positiv indstilling fra starten plus en masse gå på mod for at blive fortrolig med vandet. Derudover er det vigtigt at komme så ofte som det nu kan lade sig gøre, helst hver gang, da det vil gøre læringsprocessen med sammenhængende og mere effektiv.

Målsætning

Der vil være individuel differentieret undervisning, da svømmerne på holdet kan være meget forskellige i niveau og erfaring med det våde element. Der vil blive brugt hjælpemidler såsom svømmeplader, Aqua noodles, svømmefødder og andre hjælpemidler.

Du skal være 16 år for at svømme på holdet.
Bemærk vanddybde er 110-130 cm
01.09.2020