(5T71) Teenagehold
1. Er det første gang du tilmelder dig? Så skal du oprette en profil her
2. Ellers skal du logge ind for at tilmelde dig.
Info

På teenageholdene kommer du typisk en øvet svømmer, og vil gerne udfordres mere og anderledes end på de gængse svømmehold.

På teenageholdet bruger vi både svømningen som motionsform, og svømmer baner, får pulsen op og finpudset teknikken, vi spiller vandpolo, laver let udspring og livredning. Vi bruger vandet som en stor legeplads og træningsbane.

På teenageholdene har vi fokus på det sociale, og træneren tager udgangspunkt i svømmerne på holdets niveau og ønsker.

Teenageholdet er til dig som elsker vand, og gerne vil bevæge dig. Holdet er et godt alternativ til dig, som er glad for og i vandet, men ønsker en legende og skæv tilgang og hvor det sociale er i højsædet.

Teenageholdet svømmer på 25m baner.
06.09.2020
Slutdato
30.05.2021
Tid/Sted