(7071) Voksen Vandtilvænning/vandskræ
1. Er det første gang du tilmelder dig? Så skal du oprette en profil her
2. Ellers skal du logge ind for at tilmelde dig.

Er du voksen og har du aldrig lært at svømme?

Er du bange for at få hovedet under vand?

Ville du ønske du kunne bade med familien i sommerferien, men stadig sidder på kanten og kigger?

Så prøv vores vandtilvænnings hold for voksne!

Et lille lukket hold i varmtvandsbassin, hvor man kan bunde på, og der max 5 svømmere sammen med en instruktør af gangen. Vi arbejder ud fra dit personlige udgangspunkt og mål for undervisningen.

Tryghed og tillid er væsentligt i vandet, og vi respekterer at alle har forskellige ønsker og udfordringer mht. vand og svømning. Vi vil tage udgangspunkt i de fire grundfærdigheder i svømning, som er vejrtrækning, balance, fremdrift og elementskifte. Ligeledes vil selvredning være repræsenteret og samtlige øvelser vil tilpasses den enkelte svømmer, så alle får en god, tryg og sjov undervisning.
Bemærk holdet kører et halvt år ad gangen.
10.01.2021
Slutdato