Målsætning Sprint-holdet 2016/17

Motto:  Train for speed

Holdbeskrivelse: Sprint-holdet er et hold for konkurrencesvømmere i alle aldre der vil forsætte med at udvikle sit tekniske niveau indenfor svømning.

Antal svømmere: 10-12

Årgang:  14+ år for begge køn (junior og senior)

Træningmængde: Vandtræning: 3 x  time ugenligt & Landtræning: 3 x ½-1 time ugenligt

Svømmeteknisk: Svømmerne udvikler alle stilarter samtidig med der er fokus på speciale.

Mål og forventninger:  Det primære mål for Sprint-holdet er, at svømmerne skal udvikles og først og fremmest indenfor teknik og sprint.  Der forventes en mødeprocent på 80%.

• Svømmeren skal have lyst og evner til at arbejde hårdt og rette teknik, når træneren beder om det. Samtidig skal svømmeren udvise modenhed ifht. alder.
  • Det forventes, at svømmerne deltager i planlagte stævner og sociale arrangementer.
  • Det må forventes at svømmere som ikke lever op til kravene på Sprint-holdet  må forlade holdet.

Visioner: Alle svømmere forventes at fremgå som gode eksempler, da alle repræsenterer Helsingør Svømmeklub. Det gælder både til træning og til stævner.

Midler: Klubben vil arbejde for de bedst mulige betingelser i form af trænere og faciliteter

Læs også de generelle målsætninger for konkurrenceafdelingen her: Målsætninger 2016-17

Holdstruktur i konkurrenceafdelingen