Officials:

Til forskel fra andre sportsgrene som f.eks. håndbold og fodbold, hvor der skal bruges et minimalt antal dommere/officials, skal der for at afvikle et svømmestævne bruges op til 25 officials (dommere, tidtagere og forældre).

Når vi er ude til stævner skal vi ikke blot stille med svømmere, men også med officials. Der er oftest krav om, at klubben stiller med et vist antal tidtagere og et vist antal vende-/sidedommere alt efter hvor mange starter klubben er tilmeldt til.

Det er derfor rigtig god mulighed for, at alle forældre får en rolle at spille, ved aktivt at gå ind i klubben og uddanne sig til official. Uddannelsen til officials betales selvfølgelig af klubben. Din investering er din fritid, men det er god måde at opleve dit barn i aktion og sporten på. Ud over at lære rigtigt meget om svømning får du også en god kontakt til de øvrige svømmere, de øvrige forældre og ikke mindst trænerne i klubben.

Ønsker du officials uddannelse eller har du bare generelle spørgsmål vedr. officials, kan du altid kontakte officials@svommeklubben.dk.

Officialsliste (pr. 12. september 2017)

Officials- og holdlederplan 2017-18 (pr. 14. september 2017)
Officials til klubmesterskaber (pr. 12. september 2017)

Læs evt. lidt i svømmereglerne, de kan være gode at have kendskab til: