10 % rabat på Solbutikken.dk – Badetøj til børn

Helsingør Svømmeklub har indgået en ny aftale med Solbutikken.dk, som giver medlemmer af klubben mulighed for at købe svømmetøj via Solbutikkens hjemmeside med 10% rabat.

Rabatten opnås, ved at bruge rabatkoden ”Helsingør”, når du har bestilt dinevarer på Solbutiken.dk.

Den nye sponsoraftale, som Helsingør Svømmeklub har indgået, giver medlemmer mulighed for at kunne købe mange gode svømmemærker med rabat.
  • 10% rabat
  • Nye varer flere gange omåret fra Småfolk, Danefæ, Speedo og mange andre
  • Altid gode tilbud.
Sådan får du rabatten:
  1. Gå ind på solbutikken.dk
  2. Bestil det du ønsker
  3. Tast kode: Helsingør
  4. Tryk på indløsknappen
Hos Solbutikken.dk, finder du alt det du skal bruge til at gøre svømmeturen sjov og hyggelig hele året rundt! Vi forhandler et bredtudvalg af svømmehalsgodkendte svømmebleer, og har mange flotte modeller og farver at vælge i mellem! Vi har også et stort udvalg af badetøj og badeudstyr, såsom svømmebriller, badesko, baderinge og badekåber.

Kig forbi solbutikken.dk, og find badetøj og badeudstyr – hele året rundt!