Kronborg Open 2015

lørdag d. 21. og søndag d. 22. februar 2015

Kronborg Open er slut for i år. Vi vil gerne takke alle for en kæmpe indsats. Uden jeres hjælp og engagement ville det ikke være muligt at afholde et stævne af Kronborg Opens størrelse.

Tak til team Café Høst, team Arjans Kitchen, sekretariat, officials, løbere, præmiepiger/dreng, heppende forældre, kagebagere mfl.

Tak til svømmerne, unge som gamle, for gode oplevelser i vandet.

Tak til trænerne for jeres engagement.

Tak til sponsorerne.

Tak til Helsingør Svømmehal og kommune.

Vi glæder os til at se jer igen til næste år.

Følgende klubber deltog i Kronborg Open 2015:

Fra Danmark: Frederikssund Svømmeklub, Herlev Svømmeklub, Hillerød Svømmeklub, Hørsholm Svømmeklub, IHF Svømning, Roskilde Svømning, Sigma Swim, Søllerød Svømmeklub, Vest Brøndby og Værløse Svømmeklub.

Fra Sverige: Kristianstad - KSLS, Ängelholms Simsällskap og fra Tyskland: SG-Neukoelln

Husk at tagge jeres gode stævnebilleder med #kronborgopen2015 hvis I lægger dem på Instagram. Se nogle af dem nederst på siden...

Sponsorer:

Instagram feed from #KronborgOpen2015: